Móda ženy

Čo nás čaká počas jesene a zimy v kolekcii Desigual?

Nová kolekcia Desigual ctí umenie,a to, že každážena môže byť sama sebou. Je určená pre rôzne príležitosti. Inšpirácia dizajnérov vychádza z prírody, nových foriem umenia, spájania kultúr aďalekých miest, ktorých vplyv je cítiť v kolekciách Arty, Patch a Ethnic.

Kolekcia Arty zobrazuje hru vtákov, ovocie a kvetiny na jednoduchom pozadí, kde vynikne ich prirodzená krása. Pletená móda i mikiny sú plné krajín, bundy zdobia farebné ťahy štetcov a tričká osviežujú každodenný vzhľad strapcami, záplatami a kvetmi. Šaty koketujú s transparentnosťou.

Kolekcia Patch je inšpirovaná vintage šatkami a menej farebnou potlačou, ktorá vychádza zčiernej a bielej. Príjemné sú tu drobné detaily a výraznejšia farebná zvieracia potlač (tiger, líška, kôň,…), ktorá dodáva jednotlivým kúskom život a harmóniu. Nechýbajú strapce a lesklejšie tkaniny. Nájdete tu fenomenálnu hru s asymetriou.

Kolekcia Ethnic sa hra s kontrastmi v indonézskych potlačiach. Japonsko-peruánska fúzia zas na niektorých modeloch prináša skutočne prekvapivý výsledok. Mickey Mouse je stredobodom pozornosti. Prehliadnuť sa nedá napríklad klasická bunda, ktorá stála pri zrode značky. V ponuke bude aj malá kapsulová kolekcia Coca-Cola, kde sa klasické staré logo objaví na bundách, topoch a košeliach.

Denim je hviezdou sezóny, a to vo farbách ako je hnedá, tmavomodrá i zelená. Chlpaté detaily v oblasti golierov a výšivky dodávajú nezameniteľnú sofistikovanosť.