Móda ženy

Atmosféra leta v kolekcii Mohito

Inšpirovaní príťažlivosťou a charizmou Sandry Kubickej sme pripravili kolekciu Leto 2024. Oblečenie a doplnky nesúce jej meno sú odvážne a ženské – presne ako Sandra! Spoluprácou s MOHITO povzbudzuje ženy, aby boli odvážne pri vyjadrovaní seba a svojho štýlu.

Kolekcia ponúka veľkú rozmanitosť. Zahŕňa ready-to-wear looky, ktoré sú ideálne na každú letnú príležitosť. Niektoré z týchto outfitov sú veľmi pohodlné a ležérne — no rozhodne im nechýba výraz! Na druhej strane existujú aj glamour outfity pre chvíle, keď chce žena zažiariť.

Džínsové šaty vo farbe oblohy alebo sukňa so zvieracím vzorom v kombinácii s cropp topom sú ideálnym riešením počas horúcich dní v meste. Veľmi trendy háčkovaný set v béžovej farbe je ako stvorený na dovolenku pri mori, obklopenú krásnou prírodou. Leto je často rušným obdobím s priateľmi a nočnou zábavou. V lúčoch zapadajúceho slnka žiadny outfit neoslní tak ako svieže maxi šaty s výraznou exotickou potlačou. Tento vzhľad by mal byť doplnený zlatými šperkami a zodpovedajúcimi šnurovacími ihličkami – je to skutočný hit sezóny!

Kolekcia MOHITO podpísaná Sandrou Kubickou je esenciou ženskej zmyselnosti. Dokonale odráža Sandrin osobný štýl, ktorý sa mení v závislosti od príležitosti alebo nálady. A to robí kolekciu veľmi autentickou a praktickou. Počas letnej dovolenky sa odvážte byť samé sebou a ukážte svoju najlepšiu stránku!