Móda ženy

Aj mamičky môžu byť trendy

Kolekcia Reserved jar/leto 20 prináša aj oblečenie pre tehotné ženy a matky. Móda by mala byť dostupná pre všetkých, a preto sa značka rozhodla podporiť aj mamičky a zdôrazniť ich prirodzenú krásu. Kolekcia je inšpirovaná najnovšími trendmi a na výrobu boli starostlivo vybrané látky s dôrazom na ekológiu.

Nezáleží na tom, či nastávajúca mamička stále chodí do práce alebo jednoducho trávi tento čas odpočinkom a prípravou na jedinečnú úlohu. Najnovšia kolekcia #ReservedForMum je odpoveďou na všetky tieto a ďalšie potreby. Značka chce byť so svojimi zákazníčkami aj v takom dôležitom okamihu života. Kolekcia nie je iba o jednoduchých a voľných strihoch a jemných farbách. Premyslené návrhy umožnia nosiť oblečenie vo všetkých fázach tehotenstva. V kolekcii nájdete napríklad jarné šaty s 3/4 rukávmi v neformálnom štýle, rolák či dlhé svetre. Pohodlné džínsy s elastickým pásom a dokonca aj bundy à la kimono v kombinácii s puzdrovou sukňou potešia každú budúcu mamičku. Obliekať sa pekne i v tehotenstve sa dá bez kompromisov. Dlhšie hojne zdobené šaty sa zídu nielen počas letných horúčav. Nezabudlo sa ani na doplnky: módne mokasíny, pruhované sandále, biele tenisky a ďalšie kúsky, ktoré super vyzerajú a spríjemnia obdobie čakania na svoj dôležitý deň. V ponuke sú okrem klasických bielych, čiernych a béžových odtieňov aj výraznejšie farby, ako napríklad karmínová červená, purpurová, fuchsiová alebo khaki.

Pri príprave #ReservedForMum si dizajnéri značky vybrali materiály, ktoré sú ľahké a príjemné na dotyk, nealergické a vyrobené podľa zásad trvalo udržateľného rozvoja. Okrem iného sa použila organická bavlna, ktorá sa získava z geneticky nemodifikovaných semien, bez použitia pesticídov alebo umelých hnojív, a Lenzing ™ modal, ktorý je vyrobený z bukového dreva (absorbuje vodu o 50% efektívnejšie ako bavlna). Ekologická náhrada tradičnej viskózy zvanej Lenzing ™ EcoVero ™ sa získava z eukalyptu, bukového a smrekového dreva a biologicky odbúrateľného a počas horúčav chladivého organického ľanu. Nechýba recyklovaný polyester z PET fliaš. Kolekciu nájdete na reserved.com.