Móda ženy

AFROPUNK: ako kombinovať tento horúci letný trend?

Potlače a kombinácie materiálov, ktoré spolu perfektne pasujú a sú súčasťou jedného z top letných trendov: AFROPUNK! Zvyčajne sa vraví, že menej je viac, no tu to tentokrát neplatí úplne.

Ako nosiť tento štýl? Tu sú základné pravidlá. Kombinujte maximálne 3 farby a starostlivo si vyberte štýl a materiál jednotlivých kúskov. Všetko by to spolu malo byť konzistentné a tvoriť jeden dokonalý outfit. Nakoniec tu sú 3 kombinácie pre správny AFROPUNK look z Jennyfer!

AP1

Šortky a crop top s typicky letným motívom, a to ananásovou potlačou doplní perfektne košeľa, ktorú uviažete okolo pása. Skúste farby, tartan alebo denim pre košeľu. Na nohy k tomu výborne pôjdu gladiátorky. Výsledkom bude skvelý základ na leto.

AP2

Úplne iný outfit vytvorí sukňa s decentným etno vzorom a top s potlačou. Outfit perfektne sfinalizujú doplnky – čierne sandále a retiazka na členok. Práve tieto drobnosti vás urobia odlišnou.

AP3

Ak by ste radi skúsili niečo úplne iné – máme pre vás tip. Kombináciu topu s tropickou potlačou a dlhú sukňu. V decentnejšej verzii sa dá kombinovať s čiernobielym topom. Doplniť stačí už len pohodlné tenisky, výrazný náhrdelník a náušnice…